Најквалитетни плочки за Вашиот дом

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

За нас

 

Кои сме ние?

 
Вила Керамика е специјализирана компанија за ѕидни и подни плочки изработени од специфичен материјал како порцелан и керамика, целосно полиран и ласерски исечен.
Нашата компанија е нова во регионот и има намера да ја прошири својата мрежа и во соседните земји.
Нудиме добри цени, за најдобрите производи.
Производите што Вила Керамика ги нуди во својот салон се од Шпанија.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Наши вредности
 
Се потпираат на ентузијастички и позитивно ориентирани луѓе
 
 
 
 
Визија
 
Нашите принципи: транспарентност, труд, посветеност и одговорност.
 
 
 
 
 
Мисија
 
Енергични, веруваме во нашата способност како стратегија за подобрување
 
 
 
 
 
Наши вредности
 
Се потпираат на ентузијастички и позитивно ориентирани луѓе
 
 
 
 
 
 
 

Брендови

 
 

Што нудиме?

 
Меѓу компаниите чии производи се дел од нашиот асортиман ги издвојуваме:
 
 
 
 
 
 

Најквалитетни плочки за Вашиот дом

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Наши плочки

 

Нашиот асортиман

 
[ Страница 1 од 2 ]Следно
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Контактирајте нè

 
Ве молиме контактирајте нè користејќи го формуларот подолу:

 
 
*
 
 
 
*
 
 
 
 
*